2022-04-14 07:00Pressmeddelande

AB Karl Hedin förlänger och blir Guldpartner till Timrå IK

F.v. Fredrik Signeul platschef AB Karl Hedin Timrå, Oscar Johansson försäljnings- och marknadschef Timrå IK, Tomas Herkules platschef AB Karl Hedin Sundsvall.F.v. Fredrik Signeul platschef AB Karl Hedin Timrå, Oscar Johansson försäljnings- och marknadschef Timrå IK, Tomas Herkules platschef AB Karl Hedin Sundsvall.

AB Karl Hedin har varit en stark och stolt partner till Timrå IK under många år.  Man väljer nu att växla upp sitt samarbete och blir ny Guldpartner till Timrå IK.

- Bastulogen i NHC Arena är ett exempel på ett lyckat projekt som vi har genomfört tillsammans och förhoppningen är att framöver kunna presentera nya projekt som gynnar båda parter säger Christian Fryklund, marknadsansvarig på AB Karl Hedin Bygghandel.

- Det känns mycket bra att AB Karl Hedin väljer att förlänga och öka sitt engagemang hos oss fortsätter Oscar Johansson, Timrå IK's försäljnings- och marknadschef. De är starka lokalt här i regionen och deras engagemang hjälper oss att utveckla hela föreningen, från skridskoskolan och ungdomsverksamheten hela vägen upp till a-laget. Det nya avtalet är skrivet på 2 år.



Om AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner. Vi är stolta över att stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud, samtidigt som vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Idag är vi ca 1000 medarbetare och omsatte ca 7 miljarder kronor under 2021. Med full kontroll på hela kedjan, från egen skog till egna sågverk och egen bygghandel, eller som vi säger - från planta till planka. Verksamhetsområden: • Råvara från skogarna i Bergslagen som försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. • Sågverk i Sverige och via dotterbolag i Estland som förädlar råvaran. • Bygghandeln som i huvudsak förmedlar byggvaror på den svenska marknaden via den egna bygghandelskedjan. • Emballage med produktion som är inriktad på specialemballage av trä till de större regionala exportindustrierna. För mer information se: www.abkarlhedin.se