2022-03-04 10:30Nyheter

AB Karl Hedin förlänger samarbetet med GIF - tydligt fokus på ungdomsverksamheten

F.v. Fredrik Signeul, Platschef AB Karl Hedin Bygghandel Timrå, Michael Fredriksson Försäljnings- & Marknadschef GIF Sundsvall och Thomas Hercules, Platschef AB Karl Hedin Bygghandel SundsvallF.v. Fredrik Signeul, Platschef AB Karl Hedin Bygghandel Timrå, Michael Fredriksson Försäljnings- & Marknadschef GIF Sundsvall och Thomas Hercules, Platschef AB Karl Hedin Bygghandel Sundsvall

GIF Sundsvalls ungdomssatsning på Camp Mitthem vidareutvecklas och i samarbete med AB Karl Hedin byggs nu en ny läktare.

AB Karl Hedin Bygghandel förlänger det pågående samarbetet med GIF Sundsvall inför den Allsvenska säsongen. Samtidigt stärker man banden genom att stötta ungdomssatsningen på Camp Mitthem i Nacksta.
Tomas Herkules och Fredrik Signeul på AB Karl Hedin Bygghandel i Sundsvall och Timrå ser fram emot att kunna utveckla det lokala samarbetet med GIF.

- Att långsiktigt verka för att ungdomar aktiveras via det lokala föreningslivet är en väldigt viktig del i våra samarbeten säger Fredik Signeul.

- Kan vi bidra till att fortsätta utveckla satsningen med fotbollslekis och ungdomsfotbollen här på Camp Mitthem så är det en stor seger för framtiden menar Tomas Herkules som själv varit aktiv spelare i GIF.



Om AB Karl Hedin

AB Karl Hedin är en av Sveriges ledande privatägda träkoncerner. Vi är stolta över att stå för trygghet, lokal närvaro, hög kvalitet, kompetent personal och brett utbud, samtidigt som vi värnar om både människorna och naturen på de orter där vi verkar. Idag är vi ca 1000 medarbetare och omsatte ca 7 miljarder kronor under 2021. Med full kontroll på hela kedjan, från egen skog till egna sågverk och egen bygghandel, eller som vi säger - från planta till planka. Verksamhetsområden: • Råvara från skogarna i Bergslagen som försågas och förädlas lokalt till framförallt byggprodukter och specialemballage. • Sågverk i Sverige och via dotterbolag i Estland som förädlar råvaran. • Bygghandeln som i huvudsak förmedlar byggvaror på den svenska marknaden via den egna bygghandelskedjan. • Emballage med produktion som är inriktad på specialemballage av trä till de större regionala exportindustrierna. För mer information se: www.abkarlhedin.se